Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη πάταγε διαδηλωτή στο κεφάλι όπως στην περίπτωση Τζορτζ Φλόιντ -VIDEO

Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη πάταγε διαδηλωτή στο κεφάλι όπως στην περίπτωση Τζορτζ Φλόιντ -VIDEO

Την εικόνα που στοιχειώνει ακόμα τις ΗΠΑ, την είδαμε και στην Ελλάδα, ευτυχώς για λίγο χάρη στην επέμβαση του επικεφαλής της αστυνομίας.

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή παρέμβαση του Λαϊκού Μετώπου έξω από το Τουρκικό προξενείο στην Θεσσαλονίκη.
Εκεί λοιπόν την ώρα που οι συγκεντρωμένοι αποχωρούσαν από το σημείο, αστυνομικοί μπήκαν στον συγκεκριμένο κόσμο και συνέλαβαν δύο Τούρκους.
 
Την ώρα μάλιστα που είχαν έναν από αυτούς ξαπλωμένο στο έδαφος, έναν από τους αστυνομικούς έβαλε άρχισε να τον πατάει στο κεφάλι, ξυπνώντας εφιαλτικές εικόνες από την περίπτωση του Τζορτζ Φλόιντ.
 
Ευτυχώς, ο επικεφαλής τον δυνάμεων της ΕΛΑΣ που ήταν στο σημείο, αντιλήφθηκε σχετικά άμεσα την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά και όπως φαίνεται στο video τον έσπρωξε προκειμένου να βγάλει το πόδι του.
 
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE