Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη πάταγε διαδηλωτή στο κεφάλι όπως στην περίπτωση Τζορτζ Φλόιντ -VIDEO

Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη πάταγε διαδηλωτή στο κεφάλι όπως στην περίπτωση Τζορτζ Φλόιντ -VIDEO

Την εικόνα που στοιχειώνει ακόμα τις ΗΠΑ, την είδαμε και στην Ελλάδα, ευτυχώς για λίγο χάρη στην επέμβαση του επικεφαλής της αστυνομίας.

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή παρέμβαση του Λαϊκού Μετώπου έξω από το Τουρκικό προξενείο στην Θεσσαλονίκη.
Εκεί λοιπόν την ώρα που οι συγκεντρωμένοι αποχωρούσαν από το σημείο, αστυνομικοί μπήκαν στον συγκεκριμένο κόσμο και συνέλαβαν δύο Τούρκους.
 
Την ώρα μάλιστα που είχαν έναν από αυτούς ξαπλωμένο στο έδαφος, έναν από τους αστυνομικούς έβαλε άρχισε να τον πατάει στο κεφάλι, ξυπνώντας εφιαλτικές εικόνες από την περίπτωση του Τζορτζ Φλόιντ.
 
Ευτυχώς, ο επικεφαλής τον δυνάμεων της ΕΛΑΣ που ήταν στο σημείο, αντιλήφθηκε σχετικά άμεσα την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά και όπως φαίνεται στο video τον έσπρωξε προκειμένου να βγάλει το πόδι του.
 
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE