ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολίτες καταγγέλουν δρόμο 'σκοτώστρα' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολίτες καταγγέλουν δρόμο 'σκοτώστρα' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολίτες καταγγέλουν δρόμο "σκοτώστρα" σε δημοφιλή σελίδα παραπόνων στο Facebook.

Ο λόγος για την λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στην περιοχή Μενεού - Κίτι, με την ανάρτηση στην σελίδα "Πού Πήγαμε και δεν μας Άρεσε" να παίρνει πολλά σχόλια και κοινοποιήσεις από ντόπιους κατοίκους.

Μάλιστα, στην ανάρτηση υπάρχουν και φωτογραφίες από πρόσφατο ατύχημα.

Λόγω του ότι είναι μη εργάσιμη ημέρα, το ThemaOnline δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο Δήμο για σχετική τοποθέτηση. 

Θα υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση του ζητήματος, τόσο με την δημοτική αρχή, όσο και με την Τροχαία Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.