Το «καμπανάκι» σε Λουντέμο και η… εξαργύρωση του Σατσιά!

Το «καμπανάκι» σε Λουντέμο και η… εξαργύρωση του Σατσιά!

Βασικός στο ντέρμπι της «Αρένας» κόντρα στην ΑΕΚ είναι ο Γιάννης Σατσιάς.

Ο νεαρός μέσος πήρε τη θέση του Λουντέμο και με αυτό τον τρόπο ο Μαρίνος Ουζουνίδης με αυτό τον τρόπο θέλει να «κτυπήσει το καμπανάκι» στον Νορβηγό μέσο με τις κακές παρουσίες του στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν.

Ο Σατσιάς έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία και για τον εμπιστευτεί ο προπονητής του σε ένα τέτοια ματς, σημαίνει «εξαργυρώνει» την καλή δουλειά που κάνει.

 

The post Το «καμπανάκι» σε Λουντέμο και η… εξαργύρωση του Σατσιά! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE