Tι (ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ) ότι έφερε το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Σωφρόνη…

Tι (ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ) ότι έφερε το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Σωφρόνη…

Ξάφνιασε πολλούς, το ξέσπασμα του Σωφρόνη Αυγουστή, πολύ περισσότερο μετά από μια εκκωφαντική νίκη της ομάδας του επί του Ερμή με 6-0.

Μ’ αυτούς που γκρίνιαξαν μετά την ισοπαλία με τη Δόξα κι έσπευσαν να προβούν σε μηδενιστική κριτική, νομίζουμε ότι ήταν ενοχλημένος ο τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα.

 Η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών, πέραν του ότι «σκάρταραν» από νωρίς μερικούς παίχτες, έγραψαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης διάφορα πράγματα για τον ίδιο. Μεταξύ άλλων έγραψαν: 

Ότι έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα και πως δεν μπορεί μ’ αυτόν στον πάγκο να πάρει το πρωτάθλημα. Τον κατηγόρησαν επίσης ότι παρουσιάζεται «ανεκτικός» στα ζητήματα μετεγγραφών και ότι οι επιλογές των παιχτών δεν γίνονται «αποκλειστικά» από τον ίδιο.

Η πλέον «αρρωστημένη» κατάσταση, ήταν κάποιοι οπαδοί που έστελναν μηνύματα σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ότι προτιμούσαν η ομάδα να έχανε από την Σαμπουρτάλο, για να βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα που κρύβονται κάτω από το χαλί…

Νομίζουμε ότι γι’ αυτό το λόγο, ο 42χρονος τεχνικός, θέλησε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του, διαπιστώνοντας ότι μια μερίδα οπαδών δεν πιστεύουν τόσο πολύ στον ίδιο, αλλά και στην ίδια την ομάδα.

 Δεν υπάρχει πληροφόρηση, ότι έγινε κάτι άλλο στα αποδυτήρια, ή ότι ο Αυγουστή είχε οποιαδήποτε διαφωνία με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη.

The post Tι (ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ) ότι έφερε το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Σωφρόνη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE