ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tι (ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ) ότι έφερε το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Σωφρόνη…

Tι (ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ) ότι έφερε το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Σωφρόνη…

Ξάφνιασε πολλούς, το ξέσπασμα του Σωφρόνη Αυγουστή, πολύ περισσότερο μετά από μια εκκωφαντική νίκη της ομάδας του επί του Ερμή με 6-0.

Μ’ αυτούς που γκρίνιαξαν μετά την ισοπαλία με τη Δόξα κι έσπευσαν να προβούν σε μηδενιστική κριτική, νομίζουμε ότι ήταν ενοχλημένος ο τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα.

 Η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών, πέραν του ότι «σκάρταραν» από νωρίς μερικούς παίχτες, έγραψαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης διάφορα πράγματα για τον ίδιο. Μεταξύ άλλων έγραψαν: 

Ότι έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα και πως δεν μπορεί μ’ αυτόν στον πάγκο να πάρει το πρωτάθλημα. Τον κατηγόρησαν επίσης ότι παρουσιάζεται «ανεκτικός» στα ζητήματα μετεγγραφών και ότι οι επιλογές των παιχτών δεν γίνονται «αποκλειστικά» από τον ίδιο.

Η πλέον «αρρωστημένη» κατάσταση, ήταν κάποιοι οπαδοί που έστελναν μηνύματα σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ότι προτιμούσαν η ομάδα να έχανε από την Σαμπουρτάλο, για να βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα που κρύβονται κάτω από το χαλί…

Νομίζουμε ότι γι’ αυτό το λόγο, ο 42χρονος τεχνικός, θέλησε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του, διαπιστώνοντας ότι μια μερίδα οπαδών δεν πιστεύουν τόσο πολύ στον ίδιο, αλλά και στην ίδια την ομάδα.

 Δεν υπάρχει πληροφόρηση, ότι έγινε κάτι άλλο στα αποδυτήρια, ή ότι ο Αυγουστή είχε οποιαδήποτε διαφωνία με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη.

The post Tι (ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ) ότι έφερε το ΞΕΣΠΑΣΜΑ του Σωφρόνη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top