ΠΑΦΟΣ: Ανέκοψαν όχημα και εντόπισαν συναρμολογημένο κυνηγετικό - Την πλήρωσε 52χρονος

ΠΑΦΟΣ: Ανέκοψαν όχημα και εντόπισαν συναρμολογημένο κυνηγετικό - Την πλήρωσε 52χρονος

Πρόστιμο ύψους 150 ευρώ επιβλήθη σε 52χρονο στην Επαρχία Πάφου στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε συναρμολογημένο κυνηγετικό .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Κυριακή (30/08) μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο ένα όχημα στον κύριο δρόμο Λίμνης – Μακούντας. 

Από τον έλεγχο που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν 52χρονος Ελληνοκύπριος από την Πάφο και μετέφερε εντός του οχήματος του συναρμολογημένο το κυνηγετικό του.

Εναντίον του εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για το ποσό των 150 ευρώ. 

Το ΔΟΚΟ παραλήφθηκε από την Αστυνομία Πάφου ως τεκμήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE