ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΠΡΟΦΙΛ του Ερυθρού Αστέρα: Κυρίαρχος στη Σερβία με… προπονητή-αστέρι στον πάγκο!

Το ΠΡΟΦΙΛ του Ερυθρού Αστέρα: Κυρίαρχος στη Σερβία με… προπονητή-αστέρι στον πάγκο!

Το προφίλ του αντίπαλου της Ομόνοιας στον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τον Ερυθρό Αστέρα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς θα αντιμετωπίσει το τριφύλλι.

Αναλυτικά:

Η ομάδα του Βελιγραδίου, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη Σερβία με τίτλους και διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα, αφού έχει 37 ομάδες σε 27 διαφορετικά αθλήματα Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1945 και σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει κατακτήσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1991, όταν κέρδισε τη γαλλική Μαρσέιγ στο Μπάρι της Ιταλίας. Μάλιστα, εκείνη τη χρονιά, η ομάδα του Βελιγραδίου κατέκτησε και το τότε Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Έχει κατακτήσει 20 πρωταθλήματα και 12 Κύπελλα Γιουγκοσλαβίας, ενώ μετά τη διάσπαση έχει 11 πρωταθλήματα και 10 Κύπελλα Σερβίας.

Έδρα της ομάδας είναι το στάδιο «Ράικο Μίτιτς» (γνωστό ως Μαρακανά), χωρητικότητας 53.000 θέσεων που δημιουργήθηκε το 1927 και ανακατασκευάστηκε το 1973.

Προπονητής της ομάδας είναι γνωστός από την μεγάλη καριέρα σε Ίντερ και Λάτσιο, Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Τι κάνει φέτος

Στο πρωτάθλημα πάει… τρένο με 6 νίκες σε 6 ματς και απολογισμό τερμάτων 18-2 ενώ μετράει 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Μεγάλος του αντίπαλος ως γνωστόν, η Παρτίζαν.

Στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ απέκλεισε στον Α’ προκριματικό άντε την Γιουρόπα με 5-0 ενώ στον Β’ προκ. απέκλεισε δύσκολα με 1-0 την Τίρανα.

The post Το ΠΡΟΦΙΛ του Ερυθρού Αστέρα: Κυρίαρχος στη Σερβία με… προπονητή-αστέρι στον πάγκο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top