ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Έκτακτα μέτρα στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω κορωνοϊού

ΕΛΛΑΔΑ: Έκτακτα μέτρα στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω κορωνοϊού

Νέα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού για το Ηράκλειο της Κρήτης, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική εικόνα που διαμορφώνεται στη συγκεκριμένη Περιφερειακή Ενότητα.

Κατόπιν έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν περιλαμβάνουν: αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης, όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές, απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο, όσο και σε ιδιωτικό χώρο, μέγιστο αριθμό ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα, υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Η ισχύς των συγκεκριμένων μέτρων για το Ηράκλειο ορίζεται για 14 ημέρες, οπότε θα κριθεί εκ νέου η αναγκαιότητα ανανέωσης ή άρσης τους.

Στο ίδιο καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων παραμένουν τα Χανιά, η Χαλκιδική, η Μύκονος, η Πάρος, η Αντίπαρος, η Ζάκυνθος και η Λέσβο. 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top