ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Σύλληψη 22χρονου κατόπιν μαρτυρίας για πυρκαγιά

ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Σύλληψη 22χρονου κατόπιν μαρτυρίας για πυρκαγιά

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 22 χρόνων, προχώρησε χθες Δευτέρα (31/08) η Αστυνομία στην περιοχή Μόρφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανάμματος φωτιάς στην ύπαιθρο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11.30 χθες  Δευτέρα (31/08) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Ποτάμι και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η φωτιά κατέκαυσε ένα δεκάριο γης με αποκάλαμη βλάστηση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, γύρω στις 6.40 το απόγευμα της Δευτέρας.

Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά το περιστατικό.

**Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE