ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Σύλληψη 22χρονου κατόπιν μαρτυρίας για πυρκαγιά

ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Σύλληψη 22χρονου κατόπιν μαρτυρίας για πυρκαγιά

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 22 χρόνων, προχώρησε χθες Δευτέρα (31/08) η Αστυνομία στην περιοχή Μόρφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανάμματος φωτιάς στην ύπαιθρο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11.30 χθες  Δευτέρα (31/08) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Ποτάμι και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η φωτιά κατέκαυσε ένα δεκάριο γης με αποκάλαμη βλάστηση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, γύρω στις 6.40 το απόγευμα της Δευτέρας.

Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά το περιστατικό.

**Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE