ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Σύλληψη 22χρονου κατόπιν μαρτυρίας για πυρκαγιά

ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ: Σύλληψη 22χρονου κατόπιν μαρτυρίας για πυρκαγιά

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 22 χρόνων, προχώρησε χθες Δευτέρα (31/08) η Αστυνομία στην περιοχή Μόρφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανάμματος φωτιάς στην ύπαιθρο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11.30 χθες  Δευτέρα (31/08) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Ποτάμι και κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η φωτιά κατέκαυσε ένα δεκάριο γης με αποκάλαμη βλάστηση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, γύρω στις 6.40 το απόγευμα της Δευτέρας.

Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά το περιστατικό.

**Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE