Βρετανός Πρωθυπουργός: Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε νέες εξάρσεις του κορωνοιού

Βρετανός Πρωθυπουργός: Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε νέες εξάρσεις του κορωνοιού

Τη βεβαιότητα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σε θέση να αντιμετωπίσει νέες εξάρσεις του κορωνοϊού εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κατά την έναρξη της πρώτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου μετά από τις διακοπές του Αυγούστου.

«Ασφαλώς ξέρουμε ότι θα υπάρξει ακόμα περισσότερη από αυτή την ασθένεια, την ελεεινή COVID. Αν και ξέρουμε ότι θα υπάρξουν κι άλλες εξάρσεις, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις εξάρσεις και λίγο-λίγο αυτή η απίστευτη χώρα επανέρχεται στα πόδια της», είπε απευθυνόμενος στους Υπουργούς του ο κ. Τζόνσον.

Σχολίασε επίσης ότι «ο κόσμος επιστρέφει στο γραφείο σε τεράστιους αριθμούς σε όλη τη χώρα - και σωστά πράττει». Παρόλα αυτά οι πιο πρόσφατες μετρήσεις δείχνουν ότι οι Βρετανοί είναι ακόμα επιφυλακτικοί ως προς την επιστροφή στο χώρο εργασίας.

Σήμερα, εξάλλου, ανοίγει ξανά μετά από το θερινό διάλειμμα η Βουλή των Κοινοτήτων με ενημέρωση των βουλευτών για την κατάσταση αναφορικά με την πορεία της πανδημίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE