Ελένη Μενεγάκη: Καλωσόρισε τον Σεπτέμβριο και έριξε το Instagram – Φωτογραφία με μπικίνι

Ελένη Μενεγάκη: Καλωσόρισε τον Σεπτέμβριο και έριξε το Instagram – Φωτογραφία με μπικίνι

Η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με μαγιό, από την αγαπημένη της παραλία στα Άχλα, θέλοντας να υποδεχτεί έτσι τον Σεπτέμβριο, που μόλις μπήκε.

Ποζάροντας ξαπλωμένη στην αμμουδιά, η Ελένη εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με την καλλίγραμμη σιλουέτα της, την οποία αναδείκνυε το μικροσκοπικό μπικίνι της.

«Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη! Πρώτη φορά σε υποδέχομαι στην παραλία… μετά από παρά πολλά χρόνια!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE