Ελένη Μενεγάκη: Καλωσόρισε τον Σεπτέμβριο και έριξε το Instagram – Φωτογραφία με μπικίνι

Ελένη Μενεγάκη: Καλωσόρισε τον Σεπτέμβριο και έριξε το Instagram – Φωτογραφία με μπικίνι

Η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με μαγιό, από την αγαπημένη της παραλία στα Άχλα, θέλοντας να υποδεχτεί έτσι τον Σεπτέμβριο, που μόλις μπήκε.

Ποζάροντας ξαπλωμένη στην αμμουδιά, η Ελένη εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με την καλλίγραμμη σιλουέτα της, την οποία αναδείκνυε το μικροσκοπικό μπικίνι της.

«Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη! Πρώτη φορά σε υποδέχομαι στην παραλία… μετά από παρά πολλά χρόνια!» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE