Big Brother: Τι σκάρωσε ο Μεγάλος Αδελφός για τους δίδυμους – VIDEO

Big Brother: Τι σκάρωσε ο Μεγάλος Αδελφός για τους δίδυμους – VIDEO

Την πρώτη, ιδιαίτερη αποστολή ανακοίνωσε ο «Big Brother» στον Χρήστο Βαρουξή το βράδυ της Δευτέρας 31/08, στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, λίγη ώρα μετά το τέλος του πρώτου live, o Μεγάλος Αδελφός κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας τον νεαρό διαγωνιζόμενο για να του ανακοινώσει πως θα είναι πρώτος που θα χαρεί για μία εβδομάδα τα προνόμια του… captain’s room! Αλλά όχι μόνος, μιας και στο παιχνίδι εισέβαλε ο δίδυμος αδελφός του, Παναγιώτης.

Η αποστολή, όμως, που θα πρέπει να φέρουν εις πέρας τα δύο αγαπημένα αδέλφια από την Ηλεία είναι πως για επτά μέρες θα πρέπει να λειτουργούν σαν ένας άνθρωπος με στόχο να μην αντιληφθεί κανένας από τους υπόλοιπους ενοίκους πως εναλλάσσονται μέσα στο σπίτι!

Δείτε παρακάτω την είσοδο του Παναγιώτη Βαρουξή στο «Big Brother»:

Θα κατορθώσουν οι δίδυμοι να ολοκληρώσουν την πρώτη αποστολή;

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE