ΠΑΦΟΣ: Σοβαρή καταγγελία εναντίον του εργοδότη της από γυναίκα- Καταζητείται 67χρονος

ΠΑΦΟΣ: Σοβαρή καταγγελία εναντίον του εργοδότη της από γυναίκα- Καταζητείται 67χρονος

Γυναίκα ηλικίας 58 ετών στην Πάφο κατήγγειλε στην Αστυνομία  67χρονο για σεξουαλική παρενόχληση.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 58χρονη κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στο χώρο εργασίας της δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρόσωπο ηλικίας 67 ετών.

Η Αστυνομία εξετάζει εναντίον του 67χρονου υπόθεση άσεμνης επίθεσης και σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας.  

Κατόπιν τούτου η Αστυνομία Πάφου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 67χρονου και καταζητείται.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline o 67χρονος ήταν ο εργοδότης της παραπονούμενης με το όλο περιστατικό να λαμβάνει χώρα πριν από ένα περίπου μήνα και συγκεκριμένα στις 3 Αυγούστου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ/ΤοΤhemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE