ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τόζα «αποκάλυψε» στους Σέρβους τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Ομόνοιας – Τι είπε

Ο Τόζα «αποκάλυψε» στους Σέρβους τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Ομόνοιας – Τι είπε

O Tόζα Σάμπουριτς, παραχώρησε δηλώσεις για τον αγώνα Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας ζευγάρι του γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην προπονητής της Changchun Yatai και πρώην τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, τόνισε πως οι πράσινοι έχουν ένα έμπειρο προπονητή, διαθέτουν ποιότητα και πως πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής είναι ο Μποτεάκ, ωστόσο, πιστεύει πως οι Σέρβοι έχουν πλεονέκτημα.

Αναλυτικά: 

Αρχικά: «Αυτή την ώρα, η Ομόνοια είναι ένας αντίπαλος που σέβομαι. Ο Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να προσεγγίσει σωστά το παιχνίδι όταν παίξει εκεί. Προηγουμένως, δεν υπήρχαν πολλοί ξένοι, τώρα σχεδόν δεν υπάρχει Κύπριος στην 11άδα. Η σεζόν στην Κύπρο διακόπηκε λόγω της πανδημίας. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα κέρδιζε στο τέλος το πρωτάθλημα. Η Ομόνοια και η Ανόρθωση ήταν στην πρώτη θέση όμως η πρώτη πήρε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την Ομόνοια: «Η Ομόνοια έχει έναν έμπειρο προπονητή, τον Χένινγκ Μπεργκ. Ο κορμός της ομάδας διατηρήθηκε από την περσινή περίοδο και έγιναν λίγες αλλαγές. Έχει ποιότητα σαν ομάδα. Για παράδειγμα, τερματοφύλακας είναι ο Φαμπιάνο. Μπροστά του, όμως, έχει μια αργή άμυνα. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω έναν παίκτη, αυτός είναι ο Μποτεάκ. Είναι ο κύριος παίκτης πίσω από τις επιθετικές ενέργειες».

Για το σύστημα των πρασίνων:  «Αλλάζει με βάση την κατοχή της μπάλας. Όταν η Ομόνοια την έχει είναι 4-2-3-1. Όταν την έχει ο αντίπαλος είναι 4-4-2. Θα μπορούσα να πω ότι η ομάδα σκάουτινγκ της Ομόνοιας έκανε σπουδαία δουλειά και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις. Δεν έχω αμφιβολία ότι κι από πλευράς Ερυθρού Αστέρα θα μελετήσουν και την πιο μικρή λεπτομέρεια, η τεχνολογία προχωράει, όλα είναι διαθέσιμα τώρα. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι 8 εκ. ευρώ».

Ποια η πρόβλεψη του: «Νομίζω πως ο Αστέρας έχει ένα πλεονέκτημα. Είναι το φαβορί στην Λευκωσία».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Ο Τόζα «αποκάλυψε» στους Σέρβους τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Ομόνοιας – Τι είπε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top