Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων στη Λάρνακα την Τετάρτη 2/9

Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων στη Λάρνακα την Τετάρτη 2/9

Κανονικά θα διεξαχθούν στη Λάρνακα τα δρομολόγια των λεωφορείων της εταιρείας LPT (Larnaca Public Transport) την Τετάρτη 2/9

 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από τις Συντεχνίες αναφέρουν ότι «το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην εταιρεία, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε αποδεκτή πλειοψηφικά η πρόταση που κατατέθηκε στις δύο πλευρές από τη Μεσολαβητική Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ως εκ τούτου οι οδηγοί των λεωφορείων αρχίζουν αύριο κανονικά την εργασία τους», με την πραγματοποίηση των δρομολογίων.
 
Ωστόσο αύριο το πρωί οι εκπρόσωποι των Συντεχνιών ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ, ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ , ΔΕΕ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ και ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΟΚ θα μεταβούν εκ νέου στη Μεσολαβητική Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας με στόχο την εξέταση της πρακτικής εφαρμογής της συμφωνίας που επιτεύχθηκε σήμερα μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE