Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων στη Λάρνακα την Τετάρτη 2/9

Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων στη Λάρνακα την Τετάρτη 2/9

Κανονικά θα διεξαχθούν στη Λάρνακα τα δρομολόγια των λεωφορείων της εταιρείας LPT (Larnaca Public Transport) την Τετάρτη 2/9

 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από τις Συντεχνίες αναφέρουν ότι «το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην εταιρεία, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε αποδεκτή πλειοψηφικά η πρόταση που κατατέθηκε στις δύο πλευρές από τη Μεσολαβητική Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ως εκ τούτου οι οδηγοί των λεωφορείων αρχίζουν αύριο κανονικά την εργασία τους», με την πραγματοποίηση των δρομολογίων.
 
Ωστόσο αύριο το πρωί οι εκπρόσωποι των Συντεχνιών ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ, ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ , ΔΕΕ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ και ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΕΟΚ θα μεταβούν εκ νέου στη Μεσολαβητική Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας με στόχο την εξέταση της πρακτικής εφαρμογής της συμφωνίας που επιτεύχθηκε σήμερα μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE