ΠΑΦΟΣ: Ένα πάρτι σε οικία από νεαρούς, κατέληξε στον ξυλοδαρμό του...γείτονα - Ζημιές και στο αυτοκίνητό του

ΠΑΦΟΣ: Ένα πάρτι σε οικία από νεαρούς, κατέληξε στον ξυλοδαρμό του...γείτονα - Ζημιές και στο αυτοκίνητό του

Ένα πάρτι σε οικία στον Μούτταλο, οδήγησε σε ξυλοδαρμό του… γείτονα και συλλήψεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πάρτι νεαρών σε οικία, οδήγησε τα μέλη της στο σημείο για παρατήρηση, λόγω της αυξημένης έντασης της μουσικής.

Μετά την παρατήρηση που έγινε, οι νεαροί έκλεισαν την μουσική.

Ακολούθως, 15 νεαροί από το πάρτι θεώρησαν ότι η καταγγελία έγινε από συγκριμένο γείτονα, με αποτέλεσμα να μεταβούν στο σπίτι του, προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητό του. Μετέπειτα, έσπασαν την καγκελόπορτα και μπήκαν στην αυλή, ξυλοκοπώντας τον εν λόγω γείτονα.

Ο άνδρας πήγε στο νοσοκομείο, φέροντας εκδορές και μώλωπες.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE