ΠΑΦΟΣ: Έδωσε 2.000 ευρώ για διαμέρισμα που δεν ενοικίασε ποτέ - Υπό κράτηση 37χρονη

ΠΑΦΟΣ: Έδωσε 2.000 ευρώ για διαμέρισμα που δεν ενοικίασε ποτέ - Υπό κράτηση 37χρονη

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 59χρονη Ευρωπαία πολίτης που διαμένει μόνιμα στην Πάφο κατήγγειλε ότι τον Ιούλιο του 2020 μια 37χρονη, επίσης Ευρωπαία πολίτης που διαμένει στην Πάφο, της υποσχέθηκε να της ενοικιάσει διαμέρισμα στο Λονδίνο.

Για τον σκοπό αυτό καταβλήθηκε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την παραπονούμενη η 37χρονη δεν της το ενοικίασε με αποτέλεσμα να αποσπάσει τα χρήματα απ’ αυτή.

Εναντίον της 37χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και την Τρίτη (01/09) στις 16:00 το απόγευμα αυτή συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE