ΠΑΦΟΣ: Έδωσε 2.000 ευρώ για διαμέρισμα που δεν ενοικίασε ποτέ - Υπό κράτηση 37χρονη

ΠΑΦΟΣ: Έδωσε 2.000 ευρώ για διαμέρισμα που δεν ενοικίασε ποτέ - Υπό κράτηση 37χρονη

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 59χρονη Ευρωπαία πολίτης που διαμένει μόνιμα στην Πάφο κατήγγειλε ότι τον Ιούλιο του 2020 μια 37χρονη, επίσης Ευρωπαία πολίτης που διαμένει στην Πάφο, της υποσχέθηκε να της ενοικιάσει διαμέρισμα στο Λονδίνο.

Για τον σκοπό αυτό καταβλήθηκε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την παραπονούμενη η 37χρονη δεν της το ενοικίασε με αποτέλεσμα να αποσπάσει τα χρήματα απ’ αυτή.

Εναντίον της 37χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και την Τρίτη (01/09) στις 16:00 το απόγευμα αυτή συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE