ΠΑΦΟΣ: Έδωσε 2.000 ευρώ για διαμέρισμα που δεν ενοικίασε ποτέ - Υπό κράτηση 37χρονη

ΠΑΦΟΣ: Έδωσε 2.000 ευρώ για διαμέρισμα που δεν ενοικίασε ποτέ - Υπό κράτηση 37χρονη

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 59χρονη Ευρωπαία πολίτης που διαμένει μόνιμα στην Πάφο κατήγγειλε ότι τον Ιούλιο του 2020 μια 37χρονη, επίσης Ευρωπαία πολίτης που διαμένει στην Πάφο, της υποσχέθηκε να της ενοικιάσει διαμέρισμα στο Λονδίνο.

Για τον σκοπό αυτό καταβλήθηκε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την παραπονούμενη η 37χρονη δεν της το ενοικίασε με αποτέλεσμα να αποσπάσει τα χρήματα απ’ αυτή.

Εναντίον της 37χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και την Τρίτη (01/09) στις 16:00 το απόγευμα αυτή συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE