ΠΑΦΟΣ: Έδωσε 2.000 ευρώ για διαμέρισμα που δεν ενοικίασε ποτέ - Υπό κράτηση 37χρονη

ΠΑΦΟΣ: Έδωσε 2.000 ευρώ για διαμέρισμα που δεν ενοικίασε ποτέ - Υπό κράτηση 37χρονη

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 59χρονη Ευρωπαία πολίτης που διαμένει μόνιμα στην Πάφο κατήγγειλε ότι τον Ιούλιο του 2020 μια 37χρονη, επίσης Ευρωπαία πολίτης που διαμένει στην Πάφο, της υποσχέθηκε να της ενοικιάσει διαμέρισμα στο Λονδίνο.

Για τον σκοπό αυτό καταβλήθηκε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την παραπονούμενη η 37χρονη δεν της το ενοικίασε με αποτέλεσμα να αποσπάσει τα χρήματα απ’ αυτή.

Εναντίον της 37χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και την Τρίτη (01/09) στις 16:00 το απόγευμα αυτή συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE