Γνωματεύσεις από τρεις έγκριτους ανεξάρτητους νομικούς θα ζητήσει η Βουλή για την παράδοση εγγράφων

Γνωματεύσεις από τρεις έγκριτους ανεξάρτητους νομικούς θα ζητήσει η Βουλή για την παράδοση εγγράφων

Γνωματεύσεις από τρεις έγκριτους, ανεξάρτητους νομικούς θα ζητήσει η Βουλή των Αντιπροσώπων σε σχέση με την διαταγή παρουσίασης εγγράφου της Αστυνομίας για παράδοση από το Διευθυντή της Βουλής εγγράφων που αφορούν την κατ’ εξαίρεση παραχώρηση πολιτογράφησης σε 115 πρόσωπα, όπως δήλωσε ο Βουλευτής ΕΔΕΚ Κωστής Ευσταθίου. Η απόφαση πάρθηκε στο πλαίσιο της σύσκεψης αρχηγών και εκπροσώπων κοινοβουλευτικών κομμάτων. 

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της , ο κ. Ευσταθίου ανέφερε ότι πρόκειται για τους νομικούς Γιώργο Νικολάου, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη και Κρις Τριανταφυλλίδη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Σταθερή προσήλωση στη λύση στη βάση των Ψηφισμάτων του ΟΗΕ

Κυβέρνηση: Σταθερή προσήλωση στη λύση στη βάση των Ψηφισμάτων του ΟΗΕ

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE