Γνωματεύσεις από τρεις έγκριτους ανεξάρτητους νομικούς θα ζητήσει η Βουλή για την παράδοση εγγράφων

Γνωματεύσεις από τρεις έγκριτους ανεξάρτητους νομικούς θα ζητήσει η Βουλή για την παράδοση εγγράφων

Γνωματεύσεις από τρεις έγκριτους, ανεξάρτητους νομικούς θα ζητήσει η Βουλή των Αντιπροσώπων σε σχέση με την διαταγή παρουσίασης εγγράφου της Αστυνομίας για παράδοση από το Διευθυντή της Βουλής εγγράφων που αφορούν την κατ’ εξαίρεση παραχώρηση πολιτογράφησης σε 115 πρόσωπα, όπως δήλωσε ο Βουλευτής ΕΔΕΚ Κωστής Ευσταθίου. Η απόφαση πάρθηκε στο πλαίσιο της σύσκεψης αρχηγών και εκπροσώπων κοινοβουλευτικών κομμάτων. 

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της , ο κ. Ευσταθίου ανέφερε ότι πρόκειται για τους νομικούς Γιώργο Νικολάου, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη και Κρις Τριανταφυλλίδη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE