ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ: Αφίχθηκε από χώρα κατηγορίας Γ’, αντί για καραντίνα 14 ημερών πήγε κανονικά δουλειά - Τον ‘τσάκωσε’ η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ: Αφίχθηκε από χώρα κατηγορίας Γ’, αντί για καραντίνα 14 ημερών πήγε κανονικά δουλειά - Τον ‘τσάκωσε’ η Αστυνομία

Σε ακόμα ένα περιστατικό απειθαρχίας σε σχέση με τον Περι Λοιμοκαθάρσεως Νόμο αναφέρθηκε στη διάσκεψη τύπου ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κύριος Χρίστος Ανδρέου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 48χρονο που αφίχθηκε στην Κύπρο (στις 28 Αυγούστου) από χώρα που είναι τοποθετημένη στην κατηγορία Γ’ (Ρουμανία) και έπρεπε να μείνει σε καραντίνα για περίοδο 14 ημερών. Αντί αυτού, παραβίασε την καραντίνα και μετέβη στην εργασία του όπου και εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας (που προβαίνει σε ελέγχους για όσους τίθενται σε καραντίνα ή αυτοπεριορισμό).
 
Όπως ενημερωθήκαμε αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος, φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με ακόμη ένα τουλάχιστον πρόσωπο από τον χώρο εργασίας τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE