Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστούν οι έρευνες Ορούτς Ρέις, γράφει η 'Γενί Σαφάκ'

Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστούν οι έρευνες Ορούτς Ρέις, γράφει η 'Γενί Σαφάκ'

Μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου θα συνεχίσει τις έρευνές του το Ορούτς Ρέις σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα "Γενί Σαφάκ", η οποία αναφέρει ότι μέχρι στιγμής έχει διεξάγει έρευνες σε μια περιοχή πάνω από 2 χιλιάδες τ.χλμ. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στη δεύτερη και τρίτη φάση των ερευνών του, το Ορούτς Ρέις θα ολοκληρώσει εργασίες έρευνας σε μια περιοχή 15 χιλιάδων τ.χλμ συνολικά, μέχρι τη Ρόδο και το Καστελλόριζο. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE