Η άρση εμπάργκο αποτελεί επανάληψη από ΗΠΑ λαθών της ΕΕ, ισχυρίζεται ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Η άρση εμπάργκο αποτελεί επανάληψη από ΗΠΑ λαθών της ΕΕ, ισχυρίζεται ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Η άρση του εμπάργκο πώλησης όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία “αποτελεί επανάληψη από τις ΗΠΑ των λαθών που έκανε η ΕΕ στο νησί”, υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Φουάτ Οκτάι με μήνυμά του στο τουίτερ.


 “Ως Τουρκία θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε μέτρα για τη γαλήνη, ευημερία και ασφάλεια των Τ/κ ενάντια σε αυτού του είδους τις προσεγγίσεις οι οποίες αυξάνουν τον κίνδυνο της σύγκρουσης στην περιοχή”, αναφέρει. 

“Η Τουρκία και η ‘τδβκ’ γνωρίζουν τα παιχνίδια που παίζονται στην περιοχή. Ως έθνος με αποφασιστικότητα θα χαλάσουμε μαζί αυτά τα παιχνίδια, θα περπατήσουμε μαζί προς το μέλλον, και δεν θα συγχωρέσουμε αυτούς που είναι μέρος αυτών των παιχνιδιών”, αναφέρει. 

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE