Αν ΧΑΛΑΣΕΙ, θα είναι λόγω ΜΑΝΑΤΖΕΡ!

Αν ΧΑΛΑΣΕΙ, θα είναι λόγω ΜΑΝΑΤΖΕΡ!

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ο “επαναπατρισμός” του Ενσούε στη Λευκωσία και στον ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μειώθηκαν οι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ για Ενσούε…

Ένα… «πουλάκι», μας ανέφερε πως ο λόγος που ενδεχομένως να μη γίνει η μεταγραφή, είναι γιατί ο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Ισπανό άσο, προέβαλε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις.

Φέρεται να ζήτησε τα τριπλάσια από αυτά που είχε ζητήσει κατά το ξεκίνημα των συζητήσεων, όπου συμφωνήθηκαν σχεδόν τα πάντα για επιστροφή του παίκτη στον «Αρχάγγελο».

Π.Χ.

The post Αν ΧΑΛΑΣΕΙ, θα είναι λόγω ΜΑΝΑΤΖΕΡ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE