Ετοιμη η νομική πτυχή, το Βαρώσι μπορεί ν’ ανοίξει και πριν τις λεγόμενες «εκλογές», δηλώνει ο Χασίπογλου

Ετοιμη η νομική πτυχή, το Βαρώσι μπορεί ν’ ανοίξει και πριν τις λεγόμενες «εκλογές», δηλώνει ο Χασίπογλου

Το νομικό πλαίσιο είναι έτοιμο και η περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου μπορεί να ανοίξει και πριν από τις «προεδρικές εκλογές», δήλωσε ο «βουλευτής» Αμμοχώστου και υπεύθυνος του Κυπριακού στο ΚΕΕ, Ογουζχάν Χασίπογλου.

 
Σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί, μιλώντας χθες στην «βουλή», ο κ. Χασίποογλου είπε ότι τώρα εξαρτάται μόνο από την απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου». Επειδή το Βαρώσι έμεινε εκτός των διαπραγματεύσεων, μπορεί να ανοίξει μέσω της «επιτροπής ακίνητης περιουσίας», πρόσθεσε λέγοντας ότι σε αυτή έχουν υποβληθεί 281 αιτήσεις Ε/κ με περιουσία εντός της περίκλειστης πόλης.
 
Στα άτομα που ζήτησαν τις περιουσίες τους, πρόσθεσε, θα επιστραφούν και μέσω της «αλλαγής χεριών» (ΣΣ: ανταλλαγής), για να ανοίξει με τρόπο που θα συνάδει με το διεθνές δίκαιο προς το συμφέρον του ψευδοκράτους.
 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE