ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τερμάτισαν την απεργία οι εργαζόμενοι των λεωφορείων - Ξεκίνησαν τις μηχανές και συνεχίζουν τα δρομολόγια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τερμάτισαν την απεργία οι εργαζόμενοι των λεωφορείων - Ξεκίνησαν τις μηχανές και συνεχίζουν τα δρομολόγια

Την λήξη της απεργίας μετά από δύο ημέρες αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της εταιρείας NPT ((Nicosia Public Transport), το πρωί της Πέμπτης (03/09).

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Μεταφορών της ΣΕΚ, Χαράλαμπος Αυγουστή, ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι της εταιρείας, αποφάσισαν να ξεκινήσουν τις μηχανές των λεωφορείων και να συνεχίσουν κανονικά τα δρομολόγια.

Όπως είπε, η εταιρεία προσπαθεί να κινηθεί προς την σωστή κατεύθυνση, έχει προβεί σε διορθώσεις όσον αφορά τους μισθούς και γι' αυτό οι εργαζόμενοι αποφάσισαν την λήξη της απεργίας.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγουστή, η εταιρεία προχώρησε ήδη σε διορθώσεις σε 181 μισθούς, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι 'ελπίζουμε να είναι μια νέα αρχή για να επιτευχθεί η εμπιστοσύνη των εργαζομένων προς την εταιρεία'.

Θυμίζουμε ότι η απεργία πραγματοποιήθηκε από τους εργαζόμενους λόγω μη καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE