ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά μεταξύ Πελαθούσας και Λυσού

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά μεταξύ Πελαθούσας και Λυσού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε μεταξύ των χωρών Πελαθούσα – Λυσός της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή η φωτιά κατέκαψε συνολική έκταση περίπου 2 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και πεύκα.

Ο κ. Κεττής ανέφερε πως εκτός από τις προαναφερθέντες δυνάμεις πυρόσβεσης, δηλαδή 4 πυροσβεστικά οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς και Πάφου και 15 άτομα πληρώματα, το Τμήμα Δασών με τρία οχήματα και 25 άτομα πληρώματα και τέσσερα εναέρια μέσα, επιχείρησε και ομάδα πυρόσβεσης από το Ταμείο Θήρας.  

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE