ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά μεταξύ Πελαθούσας και Λυσού

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά μεταξύ Πελαθούσας και Λυσού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε μεταξύ των χωρών Πελαθούσα – Λυσός της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή η φωτιά κατέκαψε συνολική έκταση περίπου 2 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και πεύκα.

Ο κ. Κεττής ανέφερε πως εκτός από τις προαναφερθέντες δυνάμεις πυρόσβεσης, δηλαδή 4 πυροσβεστικά οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς και Πάφου και 15 άτομα πληρώματα, το Τμήμα Δασών με τρία οχήματα και 25 άτομα πληρώματα και τέσσερα εναέρια μέσα, επιχείρησε και ομάδα πυρόσβεσης από το Ταμείο Θήρας.  

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE