ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά μεταξύ Πελαθούσας και Λυσού

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά μεταξύ Πελαθούσας και Λυσού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε μεταξύ των χωρών Πελαθούσα – Λυσός της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή η φωτιά κατέκαψε συνολική έκταση περίπου 2 εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και πεύκα.

Ο κ. Κεττής ανέφερε πως εκτός από τις προαναφερθέντες δυνάμεις πυρόσβεσης, δηλαδή 4 πυροσβεστικά οχήματα από τον πυροσβεστικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς και Πάφου και 15 άτομα πληρώματα, το Τμήμα Δασών με τρία οχήματα και 25 άτομα πληρώματα και τέσσερα εναέρια μέσα, επιχείρησε και ομάδα πυρόσβεσης από το Ταμείο Θήρας.  

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο Ξυλοφάγου: «Αν πήγαινε νωρίτερα σπίτι, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί» - Η Αστυνομία «καίει» τον πατέρα

Τραγωδία στο Ξυλοφάγου: «Αν πήγαινε νωρίτερα σπίτι, η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί» - Η Αστυνομία «καίει» τον πατέρα

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως μετά τη δικαστική διαδικασία για την ανείπωτη τραγωδία στο Ξυλοφάγου, όπου δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους μέσα σε αυτοκίνητο.

BEST OF TOTHEMAONLINE