Την άρση των απεργιακών μέτρων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας Νicosia Public Transport

Την άρση των απεργιακών μέτρων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας Νicosia Public Transport

Την άρση των απεργιακών μέτρων και την αποδοχή της καταρχήν συμφωνίας που επιτεύχθηκε στο Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην εταιρεία Νicosia Public Transport που συνήλθε το πρωί της Πέμπτης, 3 Σεπτεμβρίου.

Σε κοινή τους ανακοίνωση ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ και ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ αναφέρουν ότι «οι εργαζόμενοι με την άρση των απεργιακών μέτρων δίνουν τον απαραίτητο χρόνο στην εταιρεία ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την διόρθωση των μισθών των εργαζομένων και την εφαρμογή της συμφωνίας που υπογράφηκε».

Προσθέτουν, «εις απάντηση των όσων ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, ότι η εταιρεία έχει προχωρήσει σε διόρθωση μισθών 191 εργαζομένων για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και συνεχίζει και με τους υπόλοιπους, πράγμα που καταδεικνύει ότι το μέγεθος του προβλήματος είναι πολύ μεγάλο».
 
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε επίσης ότι αν χρειαστεί θα επαναφερθούν τα απεργιακά μέτρα. 
 
Τέλος, «οι  συντεχνίες απολογούνται για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν στο επιβατικό κοινό αυτές τις 52 ώρες της απεργίας» σημειώνοντας ότι «σκοπός και στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση του συστήματος επιβατικών μεταφορών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και της κοινωνίας γενικότερα».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων - Εκρήξεις σε πολλές ισραηλινές πόλεις

Live: Νέο κύμα ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων - Εκρήξεις σε πολλές ισραηλινές πόλεις

Ιρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν νέες πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε στις 20:45 πως πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς το Ισραήλ.  Σειρήνες αεροπορικού συναγερμού ήχησαν σε ολόκληρη τη χώρα, όπως στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ και στη Χάιφα, καθώς και σε περιοχές κοντά στα σύνορα με τη Γάζα και τμήματα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης. Μάλιστα, τουλάχιστον ένας πύραυλος «πέρασε» τον Iron Dome στη Χάιφα, μεταδίδει το Al Jazeera, με τουλάχιστον πέντε άτομα να έχουν τραυματιστεί. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE