ΚΥΠΡΟΣ

Να μην πάει στα άκρα η κόντρα…

Να μην πάει στα άκρα η κόντρα…

​Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ με την ανακοίνωση που εξέδωσαν σίγουρα δεν βοηθούν την ομάδα τους. Πέρα από την αποχή που προανήγγειλαν από το παιχνίδι με την Ομόνοια, τα έχουν με τη διοίκηση για την στάση της σε θέματα με την ΚΟΠ (διαιτησία κτλ), καλεί τη διοίκηση να κάνει αυτοκριτική και πολλά άλλα.

Σίγουρα κανείς ΑΕΚτζής δεν μπορεί να έχει παράπονα από την σημερινή διοίκηση και γενικά απ’ την ομάδα. Το ότι η ΑΕΚ έφθασε στα ημιτελικά του κυπέλλου και αποκλείστηκε χωρίς να χάσει δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμη εντός στόχων στο πρωτάθλημα και παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και πάλι αποτελεί ένα μεγάλο συν για την ομάδα.

Δεν είναι ανάγκη να τα μηδενίζουμε όλα με μια αποτυχία και με μια κακιά στιγμή. Σίγουρα έγιναν λάθη, όμως η ριμάδα η μπάλα τα έχει αυτά. Τα όσα έγιναν στο Τσίρειο σίγουρα πρέπει να ερευνηθούν για να δούμε από πού ξεκίνησαν και τι τα προκάλεσε, γιατί αν έχουν δίκιο οι οργανωμένοι, τότε υπάρχει μέγα θέμα. 

Το καλύτερο όμως που έχουν να κάνουν όλοι είναι να αφήσουν την ομάδα να ηρεμήσει. Να μην της βάζουν έξτρα πίεση με διάφορα άλλα πράγματα. Διοίκηση και οργανωμένοι καλό είναι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να τα βρουν. Να μιλήσουν, να ανταλλάξουν δυο λόγια και να συνεχίσουν ενωμένοι. Δεν χωράνε τσακωμοί και δεν χωράνε τέτοιου είδους καταστάσεις σε ένα τόσο σημαντικό, κρίσιμο και κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top