ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Μεταθέσεις παγκυπρίως -Μετά από οκτώ χρόνια αποχωρεί από το ΤΑΕ Λεμεσού ο Σωτηριάδης και πάει Αρχηγείο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Μεταθέσεις παγκυπρίως -Μετά από οκτώ χρόνια αποχωρεί από το ΤΑΕ Λεμεσού ο Σωτηριάδης και πάει Αρχηγείο

Μεγάλος αριθμός μεταθέσεων στο αστυνομικό σώμα.

Όπως πληροφορούμαστε, εντός της ημέρας (03/09) γνωστοποιήθηκε η πολυσέλιδη λίστα με τις νέες μετακινήσεις μελών του σώματος.

Η πιο ηχηρή εξ αυτών αφορά τον ανώτερο υπαστυνόμο Γιαννάκη Σωτηριάδη, ο οποίος συμπλήρωσε οκτώ χρόνια ως προϊστάμενος στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού.

Ο κ. Σωτηριάδης αναλαμβάνει νέο απαιτητικό πόστο, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε τις παρούσες συνθήκες. Πρόκειται γι΄ αυτό του υποδιοικητή (επιχειρήσεων) της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου.

Τη θέση του προϊστάμενου στο ΤΑΕ Λεμεσού αναλαμβάνει ο αναπληρωτής ανώτερος υπαστυνόμος Λευτέρης Κυριάκου, που επίσης υπηρετεί στο εν λόγω τμήμα της Αστυνομίας για αρκετά χρόνια.

Οι επηρεαζόμενοι θα αναλάβουν τα νέα τους πόστα από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Φάνης Μακρίδης

* Η κύρια φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE