ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο άντρας - ' Έπεσε από μπαλκόνι μεθυσμένος'

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο άντρας - ' Έπεσε από μπαλκόνι μεθυσμένος'

Στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άντρας, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι της οικίας του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες Πέμπτη (03/09) γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο άντρα, στο κέντρο της Λάρνακας.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, όπου διαπίστωσαν πως ο τραυματίας, ήταν άντρας ηλικίας 58 ετών, ο οποίος έπεσε από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κατάγματα στα πλευρά και άλλα κατάγματα.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το κρατικό ραδιόφωνο ήταν μεθυσμένος.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ/ToThemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE