Η σιδηρά κυρία περνάει καλύτερα στην αγκαλιά του αξιωματούχου

Η σιδηρά κυρία περνάει καλύτερα στην αγκαλιά του αξιωματούχου

Θεωρείται δυναμική, αλλά και αδίστακτη για ορισμένους. Η συγκεκριμένη κυρία, κάτοχος αξιώματος, απολαμβάνει εδώ και χρόνια την παρέα αξιωματούχου οργανισμού, παρά το γεγονός ότι ακόμη βρίσκεται τυπικά υπό τα δεσμά του γάμου.

Το ειδύλλιο τους κρατά εδώ και μερικά χρόνια και είναι κοινό μυστικό στον κύκλο τους.

Ο συνδυασμός τους είναι μάλλον εκρηκτικός, καθώς και οι δύο θεωρούνται ως «σκληρά» καρύδια στο χώρο της, ενώ η συγκεκριμένη κυρία δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, αν και τον τελευταίο καιρό έχουν καθίσει πολλές.

Η ίδια είναι τυπικά ακόμη παντρεμένη, αλλά δεν βρίσκεται κάτω από την ίδια στέγη με τον σύζυγο της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE