ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονη νηπιαγωγός δάγκωσε το δάκτυλο του 'αφεντικού' της - Απεκόπη μέρος του

ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονη νηπιαγωγός δάγκωσε το δάκτυλο του 'αφεντικού' της - Απεκόπη μέρος του

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη χθες Πέμπτη (03/09) το μεσημέρι στην 13:00, όπου ιδιοκτήτης νηπιαγωγείου κατήγγειλε ότι 18χρονη νηπιαγωγός του δάγκωσε το δάκτυλο, με αποτέλεσμα να αποκοπεί μέρος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από τον 52χρονο ιδιοκτήτη το περιστατικό. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, μετά από λεκτικό διαπληκτισμό που είχε με την 18χρονη νηπιαγωγό, της υπέδειξε να εγκαταλείψει το μέρος.

Τότε, φέρεται η 18χρονη να τον δάγκωσε απρόκλητα στο δεξιό παράμεσο δάκτυλο.

Ο 52χρονος μετέβη με ιδιωτικό όχημα σε πολυκλινική όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αποκοπεί μέρος της πρώτης φάλαγγας του δεξιού παράμεσου. Αναμένεται, μάλιστα, να υποβληθεί σε εγχείρηση τις επόμενες ημέρες.

Η 18χρονη συνελήφθη, δίνοντας την δική της κατάθεση για το συμβάν.

Η Αστυνομία διερευνά το συμβάν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξυλοφάγου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πατέρα των δύο παιδιών - Ζητά να παραστεί στην κηδεία τους

Ξυλοφάγου: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του πατέρα των δύο παιδιών - Ζητά να παραστεί στην κηδεία τους

Παραμένει υπό κράτηση μέχρι της 16 Ιουλίου ο πατέρας των δύο παιδιών που εντοπίστηκαν νεκρά σε αυτοκίνητο στο Ξυλοφάγου. Σήμερα παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων στην Δεκέλεια όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει.