ΔΙΕΘΝΗ

Ο Παπαδόπουλος υποψήφιος για Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Παπαδόπουλος υποψήφιος για Ατλέτικο Μαδρίτης

Σύμφωνα με ισπανικά και γερμανικά δημοσιεύματα, η Ατλέτικο Μαδρίτης βλέπει στο πρόσωπο του Παπαδόπουλου τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μιράντα σε περίπτωση που αυτός φύγει.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει πάντα αδυναμία στους καλούς αμυντικούς, ως εκ τούτου δεν ήταν δυνατόν να μην του… γυαλίσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Suddeutsche Zeitung, το οποίο αναπαράγει η ισπανική AS, ο Έλληνας αμυντικός έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, που ψάχνει για εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Μιράντα κουνήσει μαντίλι το καλοκαίρι (ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικούς συλλόγους). 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αργεντινός τεχνικός που ένιωσε για τα καλά τον Έλληνα αμυντικό από τα παιχνίδια της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λεβερκούζεν στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, τον έχει πολύ ψηλά στην λίστα των υποψηφίων για μεταγραφή παικτών και ο τεχνικός διευθυντής Χοσέ Λουίς Καμινέρο ήδη έχει ψάξει την υπόθεση του, αφού τα δικαιώματα του Έλληνα αμυντικού ανήκουν στην Σάλκε. 

Πάντως την περίπτωση του Παπαδόπουλου παρακολουθεί και η Βόλφσμπουργκ, η οποία τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, όμως προς το παρόν το φαβορί μοιάζει να είναι η Λεβερκούζεν, που έχει μείνει εντυπωσιασμένη από τον μονοετή δανεισμό του Έλληνα αμυντικού, τον οποίο θέλει να "δέσει" με κανονική μεταγραφή στην "Μπάι Αρένα". 

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top