ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν αναστολή έναρξης της σχολικής χρονιάς – Τα επιχειρήματά των γονιών

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν αναστολή έναρξης της σχολικής χρονιάς – Τα επιχειρήματά των γονιών

Επιστολή στον Υπουργό Παιδείας απέστειλε η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης με την οποία ζητούν την αναστολή έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε αυτήν ο καύσωνας που επικρατεί στην Κύπρο τις τελευταίες μέρες κάνει τις συνθήκες δύσκολες στους μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία, φέροντας μάλιστα και μάσκες και ζητούν όπως δοθεί μια παράταση 2-3 ημερών μέχρι οι κλιματικές συνθήκες να ομαλοποιηθούν.

Καλούν παράλληλα τον Πρόδρομο Προδρόμου  τέλος να διαβουλευτεί με το Υπουργείο Υγείας και την επιδημιολογική ομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE