ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν αναστολή έναρξης της σχολικής χρονιάς – Τα επιχειρήματά των γονιών

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν αναστολή έναρξης της σχολικής χρονιάς – Τα επιχειρήματά των γονιών

Επιστολή στον Υπουργό Παιδείας απέστειλε η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης με την οποία ζητούν την αναστολή έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε αυτήν ο καύσωνας που επικρατεί στην Κύπρο τις τελευταίες μέρες κάνει τις συνθήκες δύσκολες στους μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία, φέροντας μάλιστα και μάσκες και ζητούν όπως δοθεί μια παράταση 2-3 ημερών μέχρι οι κλιματικές συνθήκες να ομαλοποιηθούν.

Καλούν παράλληλα τον Πρόδρομο Προδρόμου  τέλος να διαβουλευτεί με το Υπουργείο Υγείας και την επιδημιολογική ομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE