ΚΥΠΡΟΣ: Νέες πληροφορίες για τη βάρκα με τους μετανάστες – Έμεινε από καύσιμα μεσοπέλαγα- Πρέπει να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο επιβαίνοντας

ΚΥΠΡΟΣ: Νέες πληροφορίες για τη βάρκα με τους μετανάστες – Έμεινε από καύσιμα μεσοπέλαγα- Πρέπει να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο επιβαίνοντας

Αφίχθη στην περιοχή όπου έδωσε στίγμα το κυπριακό αλιευτικό το σκάφος της Λιμενικής, αναφορικά με μικρή βάρκα που μεταφέρει μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline πρόκειται για πολύ μικρό φουσκωτό σκάφος, τριών μόλις μέτρων, με μικρή εξωλέμβιο μηχανή,  η οποία φαίνεται να είναι εκτός λειτουργίας, αφού «σώθηκαν» τα καύσιμα.

Εντός της βάρκας βρίσκονται πέντε πρόσωπα που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους κατάγονται από τη Συρία και αναχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 3/9 από το Λίβανο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στο σκάφος υπάρχει πρόσωπο που χρειάζεται νοσηλείας και ενδεχομένως μεταφοράς σε Νοσοκομείο καθώς οι πέντε επιβαίνοντες έχουν εκτεθεί για ώρες σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και παρουσιάζει σημάδια θερμοπληξίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE