Έναρξη προπονήσεων για το πρωτάθλημα κορασίδων U-17

Έναρξη προπονήσεων για το πρωτάθλημα κορασίδων U-17

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη των ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεων για το πρωτάθλημα κορασίδων κάτω των 17 (U17).

Οι ενδιαφερόμενες καλούνται να προσέλθουν την ερχόμενη Δευτέρα 07/09/2020 και η ώρα 17:00μ.μ. στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου μας N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή για την 1η γνωριμία – συνάντηση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Σωματείου μας στο τηλέφωνο 24663090 ή και στα τηλέφωνα 99814862 κ.Βασίλης Αδάμου ή/και στο 99337666 κα.Μαρία Λάζου”.

The post Έναρξη προπονήσεων για το πρωτάθλημα κορασίδων U-17 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE