Έναρξη προπονήσεων για το πρωτάθλημα κορασίδων U-17

Έναρξη προπονήσεων για το πρωτάθλημα κορασίδων U-17

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη των ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεων για το πρωτάθλημα κορασίδων κάτω των 17 (U17).

Οι ενδιαφερόμενες καλούνται να προσέλθουν την ερχόμενη Δευτέρα 07/09/2020 και η ώρα 17:00μ.μ. στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου μας N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή για την 1η γνωριμία – συνάντηση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Σωματείου μας στο τηλέφωνο 24663090 ή και στα τηλέφωνα 99814862 κ.Βασίλης Αδάμου ή/και στο 99337666 κα.Μαρία Λάζου”.

The post Έναρξη προπονήσεων για το πρωτάθλημα κορασίδων U-17 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE