Έναρξη προπονήσεων για το πρωτάθλημα κορασίδων U-17

Έναρξη προπονήσεων για το πρωτάθλημα κορασίδων U-17

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη των ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεων για το πρωτάθλημα κορασίδων κάτω των 17 (U17).

Οι ενδιαφερόμενες καλούνται να προσέλθουν την ερχόμενη Δευτέρα 07/09/2020 και η ώρα 17:00μ.μ. στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου μας N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή για την 1η γνωριμία – συνάντηση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Σωματείου μας στο τηλέφωνο 24663090 ή και στα τηλέφωνα 99814862 κ.Βασίλης Αδάμου ή/και στο 99337666 κα.Μαρία Λάζου”.

The post Έναρξη προπονήσεων για το πρωτάθλημα κορασίδων U-17 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE