Big Brother: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε- VIDEO

Big Brother: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε- VIDEO

Το βράδυ της Παρασκευής 4/9 είδαμε το πρώτο live του Big Brother με τους διαγωνιζόμενους να βρίσκονται αντιμέτωποι με μια σειρά από εκπλήξεις.

Εκείνο όμως που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της βραδιάς δεν ήταν άλλο από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Άννα - Μαρία Ψυχαράκη, ο Jay Prodan και ο Χρήστος Μακρίδης.

Εκείνος που τελικά όπως φάνηκε δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό την πρώτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι και τελικά αποχώρησε είναι ο Jay Prodan.

Κατά την αποχώρησή του μάλιστα, δήλωσε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να πάρει την πρώτη πτήση που θα βρει προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του, Νίκης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE