Big Brother: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε- VIDEO

Big Brother: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε- VIDEO

Το βράδυ της Παρασκευής 4/9 είδαμε το πρώτο live του Big Brother με τους διαγωνιζόμενους να βρίσκονται αντιμέτωποι με μια σειρά από εκπλήξεις.

Εκείνο όμως που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της βραδιάς δεν ήταν άλλο από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Άννα - Μαρία Ψυχαράκη, ο Jay Prodan και ο Χρήστος Μακρίδης.

Εκείνος που τελικά όπως φάνηκε δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό την πρώτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι και τελικά αποχώρησε είναι ο Jay Prodan.

Κατά την αποχώρησή του μάλιστα, δήλωσε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να πάρει την πρώτη πτήση που θα βρει προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του, Νίκης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE