Νέα προκλητική δήλωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας για τις ενέργειες στην Αν. Μεσόγειο

Νέα προκλητική δήλωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας για τις ενέργειες στην Αν. Μεσόγειο

Σε νέα προκλητική δήλωση προέβη το τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τις ενέργειες του τουρκικού στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο, στο Twitter.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας θα συνεχίσει το καθήκον του και δε θα επιτρέψει τον εκφοβισμό στην περιοχή.

Ολόκληρη η δημοσίευση:

Οι φρεγάτες και οι κορβέτες που ανήκουν στις Ναυτικές μας Δυνάμεις συνεχίζουν αποφασιστικά το καθήκον τους να συνοδεύουν / προστατεύουν το ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις, το οποίο συνεχίζει να εργάζεται στις περιοχές δικαιοδοσίας μας στην Ανατολική Μεσόγειο.  Δεν θα επιτραπεί ανομία ή εκφοβισμός στην περιοχή!

Δείτε την ανάρτηση εδώ

Πηγή: skai.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE