Νέα προκλητική δήλωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας για τις ενέργειες στην Αν. Μεσόγειο

Νέα προκλητική δήλωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας για τις ενέργειες στην Αν. Μεσόγειο

Σε νέα προκλητική δήλωση προέβη το τουρκικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τις ενέργειες του τουρκικού στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο, στο Twitter.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας θα συνεχίσει το καθήκον του και δε θα επιτρέψει τον εκφοβισμό στην περιοχή.

Ολόκληρη η δημοσίευση:

Οι φρεγάτες και οι κορβέτες που ανήκουν στις Ναυτικές μας Δυνάμεις συνεχίζουν αποφασιστικά το καθήκον τους να συνοδεύουν / προστατεύουν το ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις, το οποίο συνεχίζει να εργάζεται στις περιοχές δικαιοδοσίας μας στην Ανατολική Μεσόγειο.  Δεν θα επιτραπεί ανομία ή εκφοβισμός στην περιοχή!

Δείτε την ανάρτηση εδώ

Πηγή: skai.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE