Επιστρέφει στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Επιστρέφει στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Στην προπόνηση της Δευτέρας θα πρέπει να είναι παρών ο Λιονέλ Μέσι μετά την απόφασή του να μείνει στη Μπαρτσελόνα.

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα πήγαινε χθες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ώστε να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας Marca, ο Μέσι υποβλήθηκε σε τεστ στο σπίτι του.

Αναμένονται τα αποτελέσματα και εφόσον είναι αρνητικά, τότε ο Αργεντινός θα πρέπει τη Δευτέρα να εμφανιστεί στο προπονητικό κέντρο ώστε να αρχίσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν.

Πηγή: sdna.gr

The post Επιστρέφει στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Μέσι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE