Η απάντηση του ΔΗΣΥ στον Γ.Γ του ΑΚΕΛ

Η απάντηση του ΔΗΣΥ στον Γ.Γ του ΑΚΕΛ

Με γραπτή απάντησε προχώρησε ο Δημοκρατικός Συναγερμός σχετικά με την γραπτή δήλωση που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού σχετικά με τις πολιτογραφήσεις.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού-απάντηση στον ΓΓ του ΑΚΕΛ
 
Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ συνεχίζει, δυστυχώς, να καλλιεργεί με μίσος ένα τοξικό πολιτικό κλίμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE