Στο στόχαστρο ο Μανθάτης

Στο στόχαστρο ο Μανθάτης

Ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος τη λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στην Ανόρθωση, βρίσκεται στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας η οποία εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από το Sdna.gr: 

 

Έντονο ενδιαφέρον από την Βουλγαρία έχει προκύψει για τον Γιώργο Μανθάτη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παραχωρείται συνεχώς από τον Ολυμπιακό ως δανεικός και πέρσι έγραψε 18 συμμετοχές με την φανέλα της Ανόρθωσης.

Σύμφωνα με βουλγαρικά Μ.Μ.Ε. οι ερυθρόλευκοι πρότειναν τον 23χρονο μεσοεπιθετικό ως δανεικό σε Λέφσκι και ΤΣΣΚΑ Σόφιας, εκ των οποίων η τελευταία εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα πληρώσει και μέρος του συμβολαίου του Μανθάτη, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται από τον τεχνικό της ομάδας Στάμεν Μπέλτσεφ».

 

The post Στο στόχαστρο ο Μανθάτης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE