ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμάζει τελευταία προσφορά για Λαουτάρο

Ετοιμάζει τελευταία προσφορά για Λαουτάρο

Ξανά στο προσκήνιο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Λαουτάρο Μαρτίνες, με τη διοίκηση να ετοιμάζει την τελική της πρόταση προς την Ίντερ για να αποκτήσει τον Αργεντίνο φορ.

Μπορεί η περίπτωση του Μέμφις Ντεπάι να είχε κερδίσει πόντους από τον Ρόναλντ Κούμαν και τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι Μπλαουγκράνα έχουν παρατήσει την υπόθεση του Λαουτάρο Μαρτίνες. Για την ακρίβεια, ο Αργεντίνος στράικερ εξακολουθεί να αποτελεί τον Νο1 στόχο και σύμφωνα με το «Goal» οι ιθύνοντες των Καταλανών ετοιμάζουν την τελευταία προσφορά τους προς την πλευρά της Ίντερ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μέσου που δημοσίευσε την αποκλειστική συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι, ο 23χρονος πληροί όλες τις προδιαγραφές του νεοφερμένου Ολλανδού τεχνικού της Μπάρτσα, ο οποίος έχει θέσει ως βασικό σημείο στο αγωνιστικό πλάνο του την παρουσία ενός πρωτοκλασάτου φορ.

Από τη στιγμή που ο Λουίς Σουάρες έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και βρίσκεται κοντά στη Γιουβέντους, ο Λαουτάρο συνιστά τον ιδανικό παρτενέρ του Μέσι, με τον Ντεπάι να γίνεται αυτόματα το plan b, σε περίπτωση που το deal δεν ολοκληρωθεί.

Ο ίδιος ο Ουρουγουανός, πάντως, αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση Λαουτάρο, καθώς αν δεν βρει ομάδα και η Μπαρτσελόνα αναγκαστεί να τον αποδεσμεύσει, θα κληθεί να τον αποζημιώσει με 14 εκατ. ευρώ για τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. Σενάριο που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της διοίκησης να επενδύσει στην απόκτηση του Μαρτίνες από τους Νερατζούρι, η πλευρά των οποίων αξίωνε ένα ποσό της τάξης των 90-100 εκατ. ευρώ στον πρώτο κύκλο διαπραγματεύσεων.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ετοιμάζει τελευταία προσφορά για Λαουτάρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top