Συνάντηση Μητσοτάκη-Μακρόν

Συνάντηση Μητσοτάκη-Μακρόν

Συνάντηση στο περιθώριο της Ευρωμεσογειακής Συνόδου θα έχουν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, την Πέμπτη 10/09, προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Γαλλίας.

Η Αθήνα επιθυμεί να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η αγορά αμυντικού εξοπλισμού από τη Γαλλία και κυρίως αυτή των 18 «Ραφάλ». Η συνάντηση Μακρόν – Μητσοτάκη την Πέμπτη αναμένεται να επιβεβαιώσει τη βούληση των δύο χωρών να προχωρήσει η συμφωνία ενώ η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να σταλεί και ένα ισχυρό μήνυμα στην Άγκυρα προκειμένου να σταματήσουν οι προκλητικές ενέργειες στο Αιγαίο.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να ανακοινώσει από τη Θεσσαλονίκη το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα αφορά και στους τρεις Κλάδους: Πεζικό, Αεροπορία και Ναυτικό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Το μήνυμα του ΠτΔ για τα νέα στεγαστικά σχέδια: Κρατική γη στο 25% της αξίας και αξιοποίηση οικογενειακής περιουσίας

Δύο νέα στεγαστικά σχέδια, με στόχο τη διευκόλυνση των νέων και των οικογενειών στην απόκτηση κατοικίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η στέγαση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE