Γαλλία: Ανατίναξε το σπίτι του προσπαθώντας να εξοντώσει μια μύγα

Γαλλία: Ανατίναξε το σπίτι του προσπαθώντας να εξοντώσει μια μύγα

Ένας άντρας ανατίναξε μέρος του σπιτιού του στη Γαλλία προσπαθώντας να σκοτώσει μια μύγα.

Ο άντρας, 80 ετών, ετοιμαζόταν να απολαύσει το βραδινό του φαγητό, όταν εντόπισε μια μύγα στον χώρο και αποφάσισε να την εξαφανίσει, καθώς τον ενοχλούσε. 

Πήρε μια ηλεκτρική ρακέτα σχεδιασμένη να χτυπά έντομα και άρχισε να τη χτυπάει - αλλά ένα δοχείο αερίου διέρρευσε στο σπίτι του στο Ντορντόν. Μια αντίδραση μεταξύ του ηλεκτρισμού της ρακέτας και του αερίου προκάλεσε έκρηξη, καταστρέφοντας την κουζίνα και καταστρέφοντας εν μέρει την οροφή του σπιτιού στο χωριό Parcoul-Chenaud.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο ηλικιωμένος γλίτωσε με μερικά εγκαύματα στο χέρι του ενώ έκτοτε η οικογένειά του επισκευάζει την οικία του ώστε να μπορέσει να επιστρέψει σε αυτή ο άτυχος άνδρας. Ωστόσο, η τύχη της μύγας δεν είναι γνωστή, σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων Sud-Ouest.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE