Το ΚΣΕΔ για την Άσκηση Έρευνας-Διάσωσης αεροναυτικών δυνάμεων Κύπρου και ΗΒ

Το ΚΣΕΔ για την Άσκηση Έρευνας-Διάσωσης αεροναυτικών δυνάμεων Κύπρου και ΗΒ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7/9 Άσκηση Έρευνας-Διάσωσης (Ε-Δ) με την ονομασία «CYPUK - 01/20»  μεταξύ αεροναυτικών δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, η άσκηση εκτελέστηκε σε θαλάσσια περιοχή εντός της περιοχής ευθύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας (ΚΔ), με τη συμμετοχή  Ελικοπτέρου της  Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, Ελικοπτέρου του 84ου Σμήνους, της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας και του Πλοίου Υποστήριξης-Ερευνών «HMS ENTERPRISE» του Βασιλικού Ναυτικού της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς και εξειδικευμένων νοσηλευτών της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.
 
Τον επιχειρησιακό έλεγχο και το συντονισμό των Α/Ν Μέσων που έλαβαν μέρος στην άσκηση, είχε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) Λάρνακας, σε συνεργασία με το Βασιλικό Ναυτικό της Μεγάλης Βρετανίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE