ΔΙΕΘΝΗ

Για τέταρτη συνεχή ημέρα τα κρούσματα υπερβαίνουν τις 5.000 στη Ρωσία

Για τέταρτη συνεχή ημέρα τα κρούσματα υπερβαίνουν τις 5.000 στη Ρωσία

Στη Ρωσία το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 5.185 νέα κρούσματα κορωνοϊού ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε στο 1.030.690.


Σύμφωνα με τις ρωσικές αρμόδιες αρχές η ημερήσια αύξηση των κρουσμάτων επί 23 ημέρες δεν υπερέβη το 0,5%. Με βάση την ποσοστιαία αυτή αύξηση, οι ειδικοί καταγράφουν για τέταρτη συνεχή ημέρα περισσότερα από 5.000 κρούσματα, αλλά αυτή η αύξηση δεν προκαλεί προς το παρόν σοβαρή αύξηση των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων, δηλαδή ασθενών, οι οποίοι ασθενούν αυτή την στιγμή, σύμφωνα τους υπολογισμούς του πρακτορείου TASS.

Συνολικά την παρούσα περίοδο συνεχίζουν την θεραπεία 169.542 άτομα που είναι τα ενεργά κρούσματα, ενώ έχουν αναρρώσει 843.277 άτομα, τα οποία συνιστούν το 81,8% του συνολικού αριθμού των ασθενών.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 51 θάνατοι, είναι ο χαμηλότερος αριθμός από τις 27 Απριλίου. Συνολικά έχουν χάσει την ζωή τους εξαιτίας του νέου κορωνοϊού 17.871 άνθρωποι, αριθμός που αντιστοιχεί στο 1,74% όλων των κρουσμάτων στην Ρωσία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top