Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική Ελλάδας

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική Ελλάδας

Στην αποκάλυψη ότι βρέθηκε και νέος παίκτης της Εθνικής ομάδας που είναι θετικός στον κορωνοϊό μετά από τεστ που έγινε σήμερα προχώρησε ο Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική ομάδα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Άρη Ασβεστά που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 μετά από τεστ που έγιναν στους παίκτες που συμμετείχαν στην αποστολή της ομάδας για το ματς στο Κόσοβο, διαπιστώθηκε ότι άλλος ένας διεθνής είναι θετικός στον ιό.

Όπως γίνεται αντιληπτό, θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ οι διεθνείς μας πριν ενσωματωθούν στις αποστολές των ομάδων τους, ενώ ο ασθενής ποδοσφαιριστής θα μπει σε απομόνωση από 7 έως 14 ημέρες, ανάλογα με τα τεστ που θα κάνει και το αν είναι συμπτωματικός ή ασυμπτωματικός.

Το θέμα με τους υπόλοιπους διεθνείς που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, είναι ότι σε 4 ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα, ενώ σε 5 ημέρες διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, πρέπει να βρεθούν 3 ή περισσότερα θετικά δείγματα την παραμονή του αγώνα για να αναβληθεί ένα ματς, ενώ όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ασθενή, μπαίνουν για 10 ημέρες σε “αυξημένη ενεργητική επιτήρηση” (περιορισμός κοινωνικών επαφών και μετακινήσεων, απαγόρευση φιλικών αγώνων κ.α.)

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική Ελλάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE