ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στις Χαλεπιανές - Αυξημένη κίνηση στην περιοχή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στις Χαλεπιανές - Αυξημένη κίνηση στην περιοχή

Τροχαίο με το 'καλημέρα', σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (08/09), στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 07:00, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υπήρξε σύγκρουση μεταξύ τριών οχημάτων, στην περιοχή των Χαλεπιανών με κατεύθυνση το Τσέρι.

Από την τροχαίο, προκλήθηκαν μικροτραυματισμοί και υλικές ζημιές, ενώ στην περιοχή παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση.

*Φωτογραφία αρχέιου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.