ΠΑΦΟΣ: Του ξάφρισαν στο σπίτι – Απέσπασαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας

ΠΑΦΟΣ: Του ξάφρισαν στο σπίτι – Απέσπασαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας

Yπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης κατοικίας κατήγγειλε ότι τρία πρόσωπα εισήλθαν στην κατοικία του στην Πάφο από την οποία αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά, το χρηματικό ποσό των εξήντα ευρώ και έναν υπολογιστή, ενώ αυτός απουσίαζε μεταξύ των ωρών 17:30 και 20:30.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. 

Εξάλλου, σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία οι τρεις δράστες θεάθηκαν να βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού.

Οι διαρρήκτες φέρονται να  χρησιμοποίησαν συγκεκριμένο όχημα για το οποίο δόθηκε περιγραφή, ενώ περιγραφή δόθηκε και για τους τρεις άντρες που ήταν στην αυλή της κατοικίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Aπό ΚΥΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE