ΠΑΦΟΣ: Του ξάφρισαν στο σπίτι – Απέσπασαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας

ΠΑΦΟΣ: Του ξάφρισαν στο σπίτι – Απέσπασαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας

Yπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης κατοικίας κατήγγειλε ότι τρία πρόσωπα εισήλθαν στην κατοικία του στην Πάφο από την οποία αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά, το χρηματικό ποσό των εξήντα ευρώ και έναν υπολογιστή, ενώ αυτός απουσίαζε μεταξύ των ωρών 17:30 και 20:30.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. 

Εξάλλου, σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία οι τρεις δράστες θεάθηκαν να βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού.

Οι διαρρήκτες φέρονται να  χρησιμοποίησαν συγκεκριμένο όχημα για το οποίο δόθηκε περιγραφή, ενώ περιγραφή δόθηκε και για τους τρεις άντρες που ήταν στην αυλή της κατοικίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Aπό ΚΥΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE