ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Αναβάλλεται το Συμβούλιο Αρχηγών - Νέα ημερομηνία

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Αναβάλλεται το Συμβούλιο Αρχηγών - Νέα ημερομηνία

Με γραπτή δήλωση του ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παναγιώτης Σεντώνας, ενημερώνει πως η αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων αναβάλλεται.

H αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων αναβάλλεται λόγω της συμμετοχής του Προέδρου της Δημοκρατίας σε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Σαρλ Μισιέλ και την Καγκελάριο της Γερμανίας κα Άνγκελα Μέρκελ, με ομάδα χωρών μελών της ΕΕ ενόψει της προετοιμασίας της Ειδικής Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 24 Σεπτεμβρίου.

O κ. Μισιέλ αναμένεται να πραγματοποιήσει σειρά τηλεδιασκέψεων με όλες τις χώρες μέλη της Ένωσης, ανά ομάδες, για την προετοιμασία του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24ης Σεπτεμβρίου.

Η συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top