ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Αναβάλλεται το Συμβούλιο Αρχηγών - Νέα ημερομηνία

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Αναβάλλεται το Συμβούλιο Αρχηγών - Νέα ημερομηνία

Με γραπτή δήλωση του ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παναγιώτης Σεντώνας, ενημερώνει πως η αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων αναβάλλεται.

H αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων αναβάλλεται λόγω της συμμετοχής του Προέδρου της Δημοκρατίας σε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Σαρλ Μισιέλ και την Καγκελάριο της Γερμανίας κα Άνγκελα Μέρκελ, με ομάδα χωρών μελών της ΕΕ ενόψει της προετοιμασίας της Ειδικής Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 24 Σεπτεμβρίου.

O κ. Μισιέλ αναμένεται να πραγματοποιήσει σειρά τηλεδιασκέψεων με όλες τις χώρες μέλη της Ένωσης, ανά ομάδες, για την προετοιμασία του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24ης Σεπτεμβρίου.

Η συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών των πολιτικών κομμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE