Συναγερμός στην Ελλάδα: Περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο

Συναγερμός στην Ελλάδα: Περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις ελληνικές υγειονομικές Αρχές καθώς εντοπίστηκαν περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο στα Γιαννιτσά.


Συγκεκριμένα, σε εργοστάσιο κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά, το οποίο απασχολεί 680 εργαζόμενους εντοπίστηκαν περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού, σε ελέγχους που ξεκίνησαν από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Όλα τα κρούσματα έχουν απομονωθεί και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE