Συναγερμός στην Ελλάδα: Περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο

Συναγερμός στην Ελλάδα: Περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις ελληνικές υγειονομικές Αρχές καθώς εντοπίστηκαν περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο στα Γιαννιτσά.


Συγκεκριμένα, σε εργοστάσιο κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά, το οποίο απασχολεί 680 εργαζόμενους εντοπίστηκαν περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού, σε ελέγχους που ξεκίνησαν από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Όλα τα κρούσματα έχουν απομονωθεί και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE