Συναγερμός στην Ελλάδα: Περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο

Συναγερμός στην Ελλάδα: Περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις ελληνικές υγειονομικές Αρχές καθώς εντοπίστηκαν περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο στα Γιαννιτσά.


Συγκεκριμένα, σε εργοστάσιο κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά, το οποίο απασχολεί 680 εργαζόμενους εντοπίστηκαν περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού, σε ελέγχους που ξεκίνησαν από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Όλα τα κρούσματα έχουν απομονωθεί και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE