Συναγερμός στην Ελλάδα: Περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο

Συναγερμός στην Ελλάδα: Περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις ελληνικές υγειονομικές Αρχές καθώς εντοπίστηκαν περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο στα Γιαννιτσά.


Συγκεκριμένα, σε εργοστάσιο κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά, το οποίο απασχολεί 680 εργαζόμενους εντοπίστηκαν περισσότερα από 40 κρούσματα κορωνοϊού, σε ελέγχους που ξεκίνησαν από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Όλα τα κρούσματα έχουν απομονωθεί και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE